Linneaberkebys.blogg.se

Grönsaker med dipp!

Kategori: Allmänt



Öroninflammation!

Kategori: Allmänt

Ja som rubriken lyder så har jag fått en lindrig öroninflammation. Det är inte roligt att ha det och det gör så himla ont! 
Är också förkyld och hostar så detta är inte kul. Kvällen blir lung eftersom jag inte mår bra. Snart blir det kycklingsallad och det har jag väntat på hela dagen! 
Hoppas att eran fredag blir bättre än min iallafall:)
En bild fråga Sjung Gospel för två veckor sen!

Mellis!

Kategori: Allmänt



Vill ha!!!!

Kategori: Allmänt

FREDAG!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Äntligen fredag och helg! Ska bli så himla skönt att få sova ut lite och inte tänka på skolan överhuvudtaget över helgen.
Sitter just nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja vid 10. Ska till dess kolla på Top model som jag inte hann se igår sen så något avsnitt av Glee också.
Går till halv 2 idag så en kort dag idag. Har inte de roligaste lektionerna idga men det struntar jag i för det är fredag!!
Ska när jag kommer hem träna och sen ikväll blir det en kväll med familjen. För har haft fullt upp nu varje helg i 3 veckor så det ska bli skönt med en lung helg. Ska kanske beställa en sak med familjen ikväll.. Kan ni gissa vad det är?? Hoppas att vi gör det iallafall:)
Hoppas ni får en bra helg allihoppa:)

-

Kategori: Allmänt



Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Idag så blev det ett sjukt hårt pass och är så himla trött nu.
Idag blev det löpning i högt tempo i 35 minuter. Sprang runt 5 kilometer och kunde ha sprungit mycket mer då jag verkligen inte var trött efteråt.
Gjorde sen 100 situps och benböj. Jag gjorde också olika övningar för hela kroppen med hjälp av en app.
Ska nu äta sen så blir det Farmen och sen måste jag göra klart en bokresecion och det är så himla tråkigt!!
Det är väll så kvällen ser ut i sin helhet:)
 

Favoriterna!

Kategori: Allmänt


Hej! Såg denna bilden igår på Twitter och kan säga att den verkligen speglar hur min barndom typ såg ut! Haha nä kanske inte hela min barndom men stora delar av det. Det kommer bara upp massa fina minnen när jag ser denna bilden!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Är så himla trött idag så vill inte lämna sängen. Vill bara sova vidare men måste ju faktiskt till skolan.
Ska snart gå ner och göra mig iordning och äta frukost. 
Går till skolan till halv 3 sen så ska jag göra ett omprov på vissa delar i religion. Hoppas att det går bra.
Ska ikväll träna sen så får vi se vad som mer händer. 
Mer uppdatering under dagen:)


Låttips!

Kategori: Allmänt







Bästa serien!

Kategori: Allmänt

We heart it!

Kategori: Allmänt

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Natten har varit så himla jobbig för har hostat så mycket och har inte sovit så bra. Så en dålig natt helt enkelt.
Ska nu gå upp och göra mig iordning för skolan och äta frukost.
Går till kvart i 2 idag så en kort dag och det känns skönt.
Ikväll blir det kören och ungdomsgruppen som alltid på onsdagar. Det är det man ser fram
Emot mest på hela dagen:)
Hoppas ni alla får en skön och härlig dag!
Frozen Yoghurt!

To day!

Kategori: Allmänt

Ja dagen idag började väll inte på det bästa sättet..
Efter att jag hade skrivit inlägget på morgonen så somnade jag om. Mamma kom upp som tur var och väckte mig men klockan var 07:17 när jag kollade på klockan och min buss går vid 50 och brukar alltid gå ifrån mig efter tjugo i för att hinna så det blev verkligen panik på morgonen. Hatar när sånt händer.
Dagen i skolan har väll varit helt okej. 
Har tränat på kvällen och bara tagit det lungt. Har börjar att hosta mer nu och det kliar så himla mycket i halsen. Skitjobbigt är det. Ska nu sova iallafall och imorgon hoppas jag att jag inte försover mig igen ;)

Dagens träning!

Kategori: Allmänt

Idag så kunde jag äntligen träna igen och ville ut och springa så der fick det bli ikväll. Sprang 5km på en halvtimme och sprang i väldigt lungt tempo med tanke på att jag hostade så mycket. 
Gjorde också 150 situps och benböj innan jag körde lite blandade övningar med hjälp av appen här nedanför. Den var verkligen jättebra! 
Har nyss ätit bananpannkakor och kollat på Farmen och ska nu se Familjen annorlunda innan jag ska sova för är så trött:)




Låttips!

Kategori: Allmänt



Tisdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Dagen igår gick verkligen fort igår och somnade direkt när jag gick och la mig.
Ska snart gå upp och göra mig iordning inför skolan.
Går idag till halv 4 så en rätt så lång dag. Ska när jag kommer hem träna och sen kolla på "Familjen Annorlunda" som jag inte såg igår. Sen så blir det bara en lung kväll för är så trött idag. 
Hoppas alla ni får en bra dag:)


Varför just jag tränar?

Kategori: Allmänt

Varför just jag tränar? Jo jag gör det för att jag vill må bra. Vill må bra och kunna vara trygg i min kropp.
Jag mår så himla bra efter att jag har tränat och jag ser verkligen resultat vilket gör att jag vill fortsätta.Jag tyckte verkligen inte om min kropp i slutet av sommaren och bestämde mig att göra en förändring. Det är något utav det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Träning var något jag hatade före sommaren men efter sommaren och nu älskar jag det och gör någon träning varje dag. Träning är något i mitt liv som jag lägger mest tid på. Det är något som gör att jag kan vara stolt över mig själv och min kropp.Träningen gör så att jag mår bättre och kan känna mig nöjd över mig själv!
 

Blev det bra?

Kategori: Allmänt

Bestämde mig igår för att göra iordning min sminklåda för det såg verkligen ut som ett bombnedslag.
Den översta bilden är före bilden och andra bilden är efter bilden. Det blev så mycket bättre efter att jag slängt massa onödigt och saker som tagit slut! 


Måndag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Måndag igen och dax för skola. Vill verkligen inte lämna sängen nu utan vill vara här hela dagen. Orkar inte med skolan idag.
Detta lovet har verkligen gått så himla snabbt och har bara varit hemma några enstaka dagar då jag har varit i Stockholm två gånger.
Går i skolan till 4 så en lång dag idag. Ska när jag kommer hem träna och sen kolla på tv serier hela kvällen. Det blir en sån kväll då jag inte kommer att göra något alls! 
Men måste gå upp nu för att hinna allt innan skolan :)


Ingen träning!

Kategori: Allmänt

Ingen träning för mig ikväll då jag verkligen mår skit. Mår svindåligt nu så det blir lungt ikväll. Ska om jag bli piggare göra lite små övningar här hemma annars så blir det bara att ta det lungt hela kvällen.
Skulle ju inte vara helt fel med Frozen Yoghurt nu;)

Mysdag!

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte gjort något alls idag. Sov till halv 10 och sen gick jag ner och åt frukost. Har inte orkat och har inte orken heller att göra något och känner att medans jag skriver detta inlägget så vill inte fingrarna hänga med. Tror att jag är sjuk för är väldigt seg och mår sädär...
Har nyss städat mitt rum och ska om en timme ner till sporthallen för cirkelträning men får ta det väldigt lungt idag med tanke på att jag hostar varje gång jag gör något för snabbt. Ska sen ikväll kolla på Farmen och ha lite spakväll med hårinpackning, raka benen och ansiktsmask. En sån himla seg dag känner jag mest..
 

Promenad!

Kategori: Träning&Hälsa



Frukost!

Kategori: Allmänt



Träning!

Kategori: Allmänt

Vid 12 tiden så gick jag och Patricia upp till gymmet och körde ett pass. Vi tog det väldigt lungt idag med tanke på att jag verkligen inte är pigg för är så förkyld och har lite feber (skulle inte ha gått med strumporna ute inatt!). Men det blev iallafall 10 minuter på crosstrainern och sen massa magövningar. Var på gymmet i ungefär 20 minuter och efter det så gick jag ner till sporthallenoch kollade på innebandy. Har resten av tiden legat i sängen och kollat på massa av serier. Ska nu äta och sen blir det Melodifestivalen med familjen. Som jag har saknat dem!! Mår lite bättre nu men är fortfarande förkyld och hatar att vara det!
Ska nu äta iallafall,hörs sen:)


Dagens Låt!

Kategori: Allmänt



Love it!

Kategori: Allmänt


Finns inget bättre än havregrynsgröt med banan och blåbär! Älskar det!!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! 
Ja jag vaknade nyss och är så jävla förkyld. 
Festen igår var helt okej men det hände inte så jättemycket men en bra fest då man fick träffa många kompisar igen.
Ska om en timme upp till gymmet med Patricia sen så ska jag spendera eftermiddagen och kvällen med familjen för har inte varit med dem en gång på hela sportlovet(!!). Vad jag har saknat dem! 
Här kommer bilder ifrån Stockholm tog inte så många bilder dock:)
Vi var på bio första kvällen och såg "tillbaka till Bromma" som var en bra film.


Åt Frozen Yoghurt flera gånger med massa frukt och godis!


Har varit en sån sjukt rolig resa till Stockholm som jag aldrig kommer att glömma! Världens bästa vän!!

På väg hem!

Kategori: Allmänt



Hemma!

Kategori: Allmänt

Är nu i lägenheten igen efter en lång dag med shopping och god mat. Har hittat ett par jeans,tre linne och sen lite småsaker som ni kommer att få se sen. 
Har ätit Frozen Yoghurt idag för första gången och det smakade som mjukglass typ. 
Ska snart stänga på en film och sen sova. Vi åker hem imorgon runt halv 3 och är hemma vid halv7. Sen på kvällen väntas det lite roligheter med massa kompisar. Hoppas det iallafall. 
Hörs mer imorgon :)

Frozen yoghurt!

Kategori: Allmänt



Mat!

Kategori: Allmänt



Torsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ska snart gå upp och göra oss iordning för en heldag på stan. Kommer bli svinkul hoppas jag:) 
Kommer att uppdatera så mycket jag kan iallafall så ni vet!


Stockholm!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Dagen idag har varit väldigt rolig och vi har haft fullt upp hela tiden. Vi kom upp till Stockholm vid halv 3 och sen så åkte vi till Sofias kusiner där vi även sover de här dagarna vi är här. Sen åkte vi in till gallerian och kollade lite innan vi åkte till lägenheten och bytte om och sen in igen till stan och kollade på bio. Filmen hette"Tillbaka till Bromma" och den var helt okej tyckte jag. Den var inte jättedålig men inte så bra heller så en helt okej film.
Ska snart kolla på en film sen så blir det att sova för imorgon väntas det en hel dag på stan med mycket shopping!!!!:)

Bio!

Kategori: Allmänt



Espresso House!

Kategori: Allmänt



På tåget!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget på väg mot STOCKHOLM!! Kommer bli så sjukt kul att bara få åka iväg lite med Sofia. 
Mer uppdatering kommer senare:)

Stockholm!

Kategori: Allmänt

Som ni vet så åker jag imorgon till Stockholm med Sofia och därför kommer ju inte att bloggen uppdateras så mycket men ska få varje ledig stund att blogga iallafall. Ska hjälpa Sofia snart med att pcka för hon har inte gjort det än, haha så seg hon är den människan. :)
 

Dagen!

Kategori: Allmänt

Detta inlägget skulle publiceras mycket tidigare men tydligen så gjorde det inte det. 
Har varit i Kalmar hela dagen med tjejerna och vad kul vi har haft det! 
Vi började att äta på 4 kök och där åt vi fläskfile med pommes och massa annat gott till. Vi gick runt i butikerna och jag köpte ett par mjukisbyxor och hårsnoddar. Vi fikade också på Esresso House och sen så skulle Alma,Lina och Tina ta hål i öronen och det var så himla roligt skrattade så himla mycket och de var så nervösa. 
Sitter nu hos Sofia och kollar på Farmen och sen får vi se vad vi gör. Bloggar mer sen:)



Tisdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen påväg in till Kalmar. Ska äntligen träffas alla tjejor i gamla klassen igen och så vad jag har längtat att träffa alla igen. 
Ska vara där inne tills i eftermiddag sen när jag kommer hem blir det att packa det sista innan jag åker till Sofia och sover där inatt. För imorgon åker vi till STOCKHOLM!! Kommer bli så sjukt roligt och spännande att bara åka hon och jag!
Kommer att blogga mer sen när jag har tid så vi hörs sen,hej:)


13 snart 30!

Kategori: Allmänt

Ska nu se 13 snart 30 som jag har sett ett par gånger förut och den är superbra. Orkar inte skriva vad den handlar om men om ni inte har sett den,gör det!!

Dagens Träning!

Kategori: Träning&Hälsa

Har kört två pass idag och båda var verkligen så himla jobbiga men grymt skönt efteråt!

Vid 12 tiden så gick jag upp till gymmet och körde ett pass. Körde 30 minuter på crosstrainern, 100 situps och massa arm,rygg och magövningar. 

Nu på kvällen så var jag ute och språng runt 5 kilometer och det var så himla skönt! Känslan efteråt är så himla oslagbar! Ska nu kolla på familjen annorlunda sen så ska jag packa det sista innan jag åker till Stockholm på onsdagen med bästa vännen! 


Efter gymmet!

Kategori: Allmänt



Min Helg!

Kategori: Allmänt

Fredag:
Åkte ifrån Kalmar vid 11 tiden och var uppe i Stockholm vid 4. Gick och åt och sen på kvällen var vi på ungdomskväll med ungdomarna som skulle vara med på lördag. Alla sjöng för mig för jag fyllde år och det var speciellt! 

Lördag:
Var hela dagen och kvällen i Kulturhuset och hade en konsert med 1170 personer som sjöng gospel! En sån himla upplevelse och möjlighet. Somnade runt 2 tiden glad över en sån himla bra dag.




Söndag:
Gick upp och åt Hotellfrukost för sista gången innan vi åkte hem. Tåget gick vid 13.20 ifrån Stockholm och var hemma vid halv 7. Har nyss fått presenter för fick ju inte dem i fredags när jag fyllde år. Ska nu kolla på film och sen sova så himla skönt!!

Söndag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har precis ätit en sån himla god Hotellfrukost och ligger nu i sängen och bara tar det lungt. 
Tåget går hem vid 13,20 så vi ska bara slappa tills dess.
När jag kommer hem så kommer jag skriva lite mer om vad vi har gjort och visa lite bilder! 
Hoppas att er dag blir bra! 


Lördag!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit till hotellet efter att ha ätit på en jättegod resturang, ska snart med Espresso House och spendera de sista timmarna på detta dynget med kören!:)

Konsert!

Kategori: Allmänt

Nu kör vi konserten!

Glee!

Kategori: Allmänt

Tänkte tipsa er om en serie om ni inte har sett den men hopppas att alla redan har sett den för det är en super bar serie, jag talar såklart om Glee! Älskar verkligen den serie och handlar om ungdomar som sjunger i en skolkör typ och tävlar och handlar om deras olika liv och val de ställs inför. Å super bra serie!!

#sjunggospel!

Kategori: Allmänt



Bra dag!

Kategori: Allmänt

Har varit en sån himla bra dag! 
Kom upp till Stockholm vid 4 tiden,checkade in på rummet och gick och åt direkt. Ikväll har vi varit på en mingelkväll med vissa av körerna som ska vara med imorgon! Min kör hade sakt till en sån höll i det ikväll att jag fyllde år så alla sjöng för mig och det var speciellt och roligt! 
Ska snart sova för imorgon väntar en lång och rolig dag!:)

Min Födelsedag!! 17ÅR!!

Kategori: Allmänt

 
 
 

Min födelsedag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! 
Hur mår ni idag? Själva mår jag bra och är taggad inför helgen!
Idag är det faktiskt min födelsedag så blir 17 år idag! 
Haha inget speciellt egentligen att fylla 17 men ett år närmare 18 iallafall!:)
Jag behöver inte gå upp förens om 45 minuter för att jag ska hinna allt innan tåget går vid 11. 
Jag kommer inte hinna uppdatera så himla mycket nu när jag är iväg men har några förbereda inlägg iallafall! 
Hoppas att alla får en bra alla hjärtans dag och ett bra sportlov!( vi som ska ha det nu)


Vad jag ska göra i S-holm!

Kategori: Allmänt

Ja som jag skrev tidigare så ska jag ju till Stockholm i helgen men inte med min kompis utan med min kör som jag är med i. Vi ska vara med i en gospel helg där många ungdomar från hela landet ska vara med och detta kommer bli jätteroligt. Var med för några år sedan på detta uppe i Falun och det var jätteroligt. Så det är vad jag ska göra nu i helgen iallafall:)

Farmen!

Kategori: Allmänt

Hej, kom hem från skolan för en stund sen och ligger just nu och kollar på Farmen som var igår för missade det. Ska också äta havregrynsgröt med banan och blåbär! Mums! 
Ska sen packa ihop allt innan jag åker til min bror:)


5 saker om mig!

Kategori: Allmänt

•Jag måste alltid ha en värmedynna när jag ska sova.
•Hatar ormar och spindlar
•Hatar att åka buss 
•Vill göra en jorden runt resa innan jag dör!
•Jag har aldrig ätit Kalles Kaviar(och kommer aldrig göra det heller) ;)


Torsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Redan torsdag och sista dagen jag går i skolan innan det är lov för ska ju till Stockholm imorgon.
Går till halv 3 idag sen så ska jag hem och packa det sista och göra lite småsaker innan jag åker till min bror och Jonna och sover där inatt.
Men ska nu upp och göra mig iordning!
Hörs under dagen:)


Dagen!

Kategori: Allmänt

Dagen har varit upp och ner faktist! Skolan var inte rolig idag och en anledning var att jag inte fick godkänt på ett prov. Var 2 poäng ifrån att få godkänt och då blir man besviken på sig själv. Men ska göra om det jag inte kunde så det blir bra.
Ikväll så var jag på kören och ungdomsgruppen och det var jättekul! Längtar så mycket till helgen nu, det kommer upp ett inlägg imorgon om vad jag ska göra i helgen men nu ska jag sova så godnatt på er:)

+

Kategori: Allmänt

Rihanna och Shakiras låt "Can´t Remember to forget you" har jag verkligen fasnat för den senaste tiden. Trodde aldrig att de två skulle låta så bra ihop som de faktiskt gör! Också en super bra låt!

We heart it!

Kategori: Allmänt

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Dagarna har verkligen gått fort och nu är det redan onsdag! 
Ligger och halvsover lite medans jag skriver detta. 
Idag så blir det skolan fram till 2 sen så ska jag hem och packa lite inför helgen! Sen ikväll blir det kören och ungdomsgruppen. 
Detta kommer att bli en bra dag känner jag på mig!
Hoppas alla får en bra dag:)


The Walking Dead!

Kategori: Allmänt

Nu har äntligen ett nytt avsnitt av The Walking Dead kommit ut! Som jag har längtat. Kommer inte att skriva vad som händer för vet att det är några som läser min blogg och som inte har sett avsnittet än.
Men tycker att det kunde ha hänt mer i avsnittet. Det hände väldigt lite men nästa avsnitt kommer att bli så mycket bättre tror jag!

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Idag så körde jag övningar här hemma. Började som lite uppvärming med 150 situps och lika många benböj.
Körde sen magövninhar med hjälp av appen här nedanför som har superbra magövningar och de är verkligen jobbiga.
Ska nu äta lite sen så ska jag kolla på The Walkning Dead inna Farmen börjar.:)
 

Stockholm!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det bestämt! På sportlovet åker jag och min kompis Sofia till Stockholm (själva!!) i 3 dagar. Det kommer att bli så sjukt kul och bara åka ensam med en kompis och känner på mig att det kommer att bli superkul!
 

11 Februari!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
Vakande nyss och vill inte gå till skolan. Vill bara ligga i min säng hela dagen och inte tänka eller göra något. Tänkt vad gutt det skulle vara men icke.
Går till halv 4 idag så en lång dag med helt okej lektioner. Ska ha ett religionprov nu på morgonen som känns att det kommer att gå bra! 
Men måste gå och göra mig i ordning nu. Hej så länge:)

Havregrynsgröt!

Kategori: Allmänt

Har aldrig varit så glad åt havregrynsgröt och har alltid tyckt det är äckligt. Men när jag gjorde det nyss så var det verkligen gott! Åt det med banan,blåbär och mjölk och det blev verkligen supergott!

Löpning!

Kategori: Träning&Hälsa

Idag så bestämde jag mig för att ut och springa för vädret var hur bra som helst! Sprang runt 5 kilometer i högt tempo och är så glad att min kondition har blivit bättre! Gjorde 100 situps och benböj när jag kom hem. 
Ska nu äta kvällsmat till Farmen och Familjen annorlunda:)


Vill utamolands nu!

Kategori: Allmänt

Måndag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Måndag igen och hatar verkligen måndagar. Värsta dagen i skolan på hela veckan.
Börjar vid halv 9 och slutar vid 4. Usch seg och tråkig dag.
Ska nu gå upp och göra mig iordning och äta frukost innan jag åker till skolan. 
Längtar så mycket till helgen och veckan efter det är det sportlov!! Så skönt att få ledigt och få sova ut lite! 
Hörs under dagen:)


Big Brother!

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Big Brother och jag tycker verkligen det ska komma tillbaka igen! Mycket bättre än Paradise Hotel tycker jag!

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Idag så blev det två pass och båda två var verkligen jobbiga!

Direkt när jag vaknade så gick jag upp till gymmet och körde ett pass. Körde mycket axlar,ben och rygg övningar. Sen som avslutning blev det 20 minuter på crosstrainer. Var verkligen så himla trött när jag gick därifrån så somnade när jag kom hem.
 
Ikväll blev det cirkelträning i sporthallen med Patricia. Det är verkligen så himla roligt och alla ger verkligen allt man har. Det var verkligen ett utav de jobbigaste passen jag har varit med om. Var svettig överallt och det sista varvet ville jag bara spy typ. Men gav allt jag hade ikväll och det kommer att kännas i ben och magen imorgon.
Nu sitter jag och äter bananpannkakor med kvarg och blåbär. Mm det är verkligen det bästa! Snart är det dax för Farmen och efter det blir det lite filmtittande innan jag ska sova:)

Days Left!

Kategori: Allmänt

*4 Dagar till sportlov
*5 dagar till Stockholm
*5 Dagar till min födelsedag
 
 

Frukost!

Kategori: Allmänt



Lite läsning!

Kategori: Allmänt



Paus!

Kategori: Allmänt



Nej,Nej,Nej!!!

Kategori: Allmänt

Skulle aldrig i hela mitt liv köpa ett par såna här. Jag tycker de ser så grymt fula ut!! Håller ni med?

Nu kan du få mig så lätt!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Har precis vaknat och det är skönt att inte väckarklockan är ställd idag.
I dag så ska jag och mamma iväg till Kalmar för att ha en heldag för oss själva. Det ska bli kul att få lite egentid med mamma. Sen när jag kommer hem ska jag försöka att träna om vi inte är hemma för sent. Ikväll kanske jag Ska vara med någon kompis men vi får se.
Måste nu äta frukost och göra mig iordning innan vi ska åka men hoppas alla får en bra dag och en bra helg!:)


Tips på mascara!

Kategori: Allmänt

Denna mascaran använder jag varje dag och den är verkligen superbra.
Den kladdar inte, ger långa fulliga fransar och sitter hela dagen!

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Körde lite övningar här hemma idag istället för gymmet.
Till uppvärmning blev det 100 situps och knäböj. Körde sen rumpövninhar med hjälp av appen här nedanför och körde det två gånger så efter det var jag helt slut. En bra app med rumpövningar och även ben,mage och armar.


Dagens Blogg?

Kategori: Allmänt

Vill du bli dagens blogg och få en delning här på bloggen? Kommentera då här nedanför med "Jag är med"!
 

Fredag!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag och helg, som jag har längtat!
Sitter nu i skolan och väntar på att min första lektion ska börja vid 10. Har sovmorgon men ingen kunde köra mig idag..
Har ett engelska prov idag som jag känner att det kommer att gå bra. Går till halv 2 sen så ska jag upp till gymmet direkt när jag kommer hem.
Ikväll så har jag inget planerat riktigt vi får se vad jag hittar på.
Skriver mer under dagen:)
 

Dag30-Fem olika bilder från 2013!

Kategori: Allmänt

 

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Direkt när jag kom hem så bytte jag kläder och gick upp på gymmet.
Körde 20 minuter först på crosstrainern i väldigt högt tempo. Sen så blev det axlar,rygg och magen som fick jobba lite extra. Var så himla trött när jag gick därifrån men det är skönt på ett sätt också.
Ska spendera kvällen med att kolla på serier och bara ta det lungt:)

Before I Die!

Kategori: Allmänt









Torsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Skolan idag då och är lite nervös idag för har matteprov. Men känner att jag har pluggat väldigt mycket så det ska nog gå bra. 
Går till halv 3 idag sen så i kväll blir det träning och bara ta det lungt. 
Hoppas er dag blir lika bra som min,hej så länge:)


Dag29-Mitt favoritdjur!

Kategori: Allmänt

Det är hund. Speciellt hundvalpar för de är så himla söta!!

Dagens träning!

Kategori: Träning&Hälsa

Idag blev det inte så mycket träning. Blev 100 situps och benböj. För måste plugga hela kvällen och ska sen mot kören. Tycker verkligen inte om att sätta mig direkt när jag kommer hem med skolarbete när man varit i skolan hela dagen typ. 

Motivationen!

Kategori: Allmänt

Att ha motivation till träningen är ibland sisådär men här kommer några tips!
 
1.Träna med en kompis!
Träningen blir så mycket roligare med en kompis. Man peppar varandra och har roligt tillsammans samtidigt som man tränar.
 
2.Pepplista!
Skaffa en träningslista på spotify då blir träningen roligare.
 
3.Träningskläder!
Köp något snyggt linne, tights eller varför inte en snygg vattenflaska, du blir mer motiverad!
 
4.Träningsbok
En träningsbok eller anteckningsbok är en bra motivationssak så man kan hålla koll på träningen eller sin kost med mera.
 
5.Variera
Variera din träning så du inte alltid är på gymmer utan simmar eller ut och springa du blir träningen annorlunda och roligare.
 
6.Inspiration
Inspirationen gör så att du blir mer motiverad!
 
 
 

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er alla där ute!
Somnade tidigt igår för var så trött efter en heldag med många olika aktiviteter. Ska nu gå upp och göra mig iordning och äta frukost innan skolan.
Har inställd lektion så slutar redan vid 12 idag. Inte dumt alls.
När jag kommer hem blir det gymmet och ikväll kören och plugg. 
Hörs under dagen:)


Dag28-Hur jag firar jul!

Kategori: Allmänt

Min julafton börjar med att familjen samlas vid frukosten och äter en trevlig frukost bestående av gröt, hemlagat bröd och julskinka.
Runt halv11 tiden så kommer min mormor till oss med fika och vi har det mysigt ihop.
Vid 2 så går vi till mina kusiner och firar julafton där med hela släkten. Vi äter väldigt väldigt mycket mat, kollar på Kalle Anka, delar ut julklappar, fikar, spelar julklappspelet och mycket mer. Vi är alltid där till sent och så ser min julafton ut i väldigt kortfattad text!
 
 
 

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Har hållt igång hela dagen idag då vi har haft vinterfriluftsdag. Började med att gå en lång promenad på 2 timmar och skulle sammtidigt leta efter kontroller. På eftermiddagen åkte jag och några till från klassen in till Kalmar och bowlade.
När jag kom hem så gjorde jag lite styrketräning. Till uppvärmning blev det 100 situps och knäböj. Sen magövningar med hjälp av en app och det var jättejobbigt. Magen var det som mest fick jobba ikväll.
Snart är det Farmen på tvn, sen så ska jag plugga innan jag ska sova. Är så himla trött så ska gå och lägga mig tidigt ikväll.

I want you!

Kategori: Allmänt

4 Februari!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag mår jag bättre och ska gå till skolan. Idag så har vi inga lektioner utan vi har vinterfriluftsdag. På förmiddagen så har jag valt att gå långpromenad sen på eftermiddagen ska jag bowla så en dag utan lektioner är inte så dumt. 
När jag kommer hem så blir det träning och plugg som gäller.
Hoppas ni får en bra dag :)
En bild ifrån Assisi. Saknar det så himla mycket!!

SCONES!

Kategori: Allmänt

Ingredienser (4 personer)
3 dl mjölk
100 g smör
7-8 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
 
1.Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
2. Skär och smält smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en gryning massa.
3.Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg.
4. Dela upp degen i åtta runda bollar som du sedan plattar ut, skär ut ett kors i och hackar lite med en gaffel.
5. Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter.
 
 

Träning!

Kategori: Allmänt

Det blev bara 100 situps, benböj för mig idag då jag har varit yr och mått dåligt hela dagen.
Ska nu göra scones för är så sugen på det!
Receptet kommer upp här sen:)

På väg hem!

Kategori: Allmänt

Blev en kort dag för mig idag för har ont i magen och är yr i huvudet. Inte kul!
Ska när jag kommer hem försöka sova så jag mår bättre tills ikväll!

3 Februari!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er, ni som är vakna.
Måndag igen och ny vecka med plugg,träning och annat massa skoj.
Skolan idag står det först på schemat i allafall. Börjar vid halv 9 och går till 4 så en lång dag..
Ska sen hem och träna och plugga. Sen ikväll Farmen och mitt favoritprogram Familjen Annorlunda!
Så ser min dag ut och hoppas ni får en bra dag:)


Matte!

Kategori: Allmänt



Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

I dag blev det ett träningspass nere i sporthallen. Cirkelträning.
Det var väldigt jobbigt idag och jag kämpade på allt jag hade in i sista minuten.
Är så himla trött så kommer säkert att somna vilken sekund som helst.
Snart är det dax för Farmen men först väntar bananpannkakor för mig:)

Dag27-Detta är jag beroende av!

Kategori: Allmänt

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte är beroende av något just nu. Var det förut då jag åt mycket godis och det var mitt beroende men det som jag kan känna mest att jag är sugen på är kesella som är jättegott!!!
Äter det alltid med riven kokos och bär.

2 februari!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Vaknade nyss av alarmet så nu är jag uppe.
Ska snart äta frukost och göra mig iordning.
Idag så blir det Kördag hela dagen med kören och det är så himla roligt!
Först innan det så måste jag plugga tyvärr på engelska och matte.
Ikväll blir det cirkelträning som vanligt på söndagar som det ser ut nu.
Hörs senare :)

Melodifestivalen!

Kategori: Allmänt

Snart är det äntligen dax igen för mello och ska äta bj, kan inte bli bättre!

Dag26-Ditt favorit nagellack

Kategori: Allmänt

Mitt favorit nagellack är denna rosa nagellack från Gina Tricot som jag tycker varar länge och inte kladdar!

Dagens Träning!

Kategori: Allmänt

Hann aldrig träna igår så idag fick det bli ett pass.
Gick upp till gymmet och var där i 40 minuter. Körde 20 minuter på crosstrainer, axel,rygg och mag övningar fick det bli idag. Ett hårt träningspass som var välbehövligt!:)


1 Februari!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Gick upp för en stund sen och har nu precis ätit frukost.
Sofia kommer hit om en timme så ska snart börja göra mig iordning.
I dag blir det cup här i Fliseryd hela dagen
Sen i eftermiddag ska jag försöka gå till gymmet då jag inte var där igår.
Sen får vi se vad som händer ikväll.
Hoppas alla får en bra helg :)
En gammal bild på mig och Patrcia!