Linneaberkebys.blogg.se

2012!

Kategori:

Hejsan!
Sista dagen av 2012 idag. Har varit ett bra och dåligt år på samma sätt. Har under det här året fått många nya vänner,blivit sviken,fått mitt hjärta krossat,blivit kär, gått ner 12 kilo och mycket mer. 2013 kommer att bli ett bättre år. Är starkare nu än vad jag var förr och har gått igenom mycket skit 2012 men dom sakerna vill jag inte ta med mig in i det nya året. Önskar alla ett gott nytt år!:)

Julbilder av alla dess slag!

Kategori: Allmänt

Julafton!

Kategori: Allmänt

Min julafton började med att hela familjen åt frukost tillsammans. Sen vid elva tiden så kom mormor och fikade med oss. Gick sen bort till mina kusiner och var där hela julafton. Först av allt så åt vi. Sen blev det Kalle Anka. Efter det så gick jag och Anton ut och gick med bosse. Sen när vi kom tillbaka så kom tomten. Öppnade alla paketerna och var väldigt nöjd med allt jag fick. Senare på kvällen vid 8 tiden så spelade vi paketspelet. Orkar inte sista och skriva vad det går ut på här men det är en väldigt rolig lek. Fick faktiskt två saker. En fin badhanduk och en brödkorg. När det här spelet var slut efter nästan 2 timmar så gick jag och Anton ut igen med bosse. När vi kom tillbaka så satt vi och pratade en stund hela släkten. Gick sen hem senare glad och nöjd över en bra julafton!

Julafton i morgon!

Kategori:

Hej alla!
Sitter just nu med familjen och väntar på att uppesittarkvällen ska börja. Har i dag bara slappat och gjort julgodis. Det känns verkligen inte som julafton i morgon. Känns som det var midsommar i går. Nu börjar det på tven. Så ska titta nu vi hörs i morgon och god jul alla!:)

4 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har ju varit sista dagen innan jullovet. Dagen började i Aulan där lärarna och vi 9:orna hade cabare. Först var det lärarna som hade. Hahha vi skrattade en del. Sen så var det vår tur. Det gick bra men vissa saker gick mindre bra. Efter det så jag till sporthallen och dansade juldanser. Där träffade man på Pontus vår klassföreståndare som har varit föräldrar ledig i höst. Sen gick till vår krd sal och pratade lite. Efter det åt vi. Fick sen betygen och vi fikade också i vårt klassrum. Jag blev väldigt nöjd när jag öppnade mitt brev. Hade inget F det vill säga inga ig ämnen. Fick fyra D det vill säga godkänt+, fick sen resten E som är godkänt. Satt kvar i skolan en stund och väntade på bussen. Nu så sitter jag och lyssnar på musik och bara tar det lungt. I kväll blir det att bara chilla och kolla på en bra film. Ska verkligen bli skönt med ett jullov nu. Vi hörs!:)

7 Dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
Hade väldigt gärna legat kvar i sängen idag för var så sjukt trött. Gick i allafall upp och åkte till skolan. På morgonen hade vi cabare möte. Sen så gick jag till so:n där vi kollade på filmen "pojken i randig pyjamas." såg bara halva filmen i dag men jag grät ändån. Fy tyckte verkligen att filmen var hemsk. Hur kunde man vara så grym? Sen på spanska så kollade vi på en spansk film, Sen på eftermiddagen hade vi bild,no och svenska. Ska nu klä våran gran och ta lite kort så dom kanske kommer upp i morgon. Ska gå nu vi hörs. Hejdå!:)

Hej!

Kategori: Allmänt

Hej igen , förlåt för den dåliga uppdateringen den här veckan. Har varit väldigt mycket att göra. I dag så var jag och min familj inne i Kalmar och köpte julklappar. Har köpt alla julklappar nu så jag är färdig. Känns väldigt skönt. I kväll så kommer Sofia hit och ska vara lite. I morgon så ska jag först städa sen så ska jag vara barnvakt åt alicia. Alltid lika roligt att vara det till henne. På tal om annat så slutar vi på torsdag. Höstterminen har gått så sjukt snabbt och halv 9:an har redan gått. Fy hoppas vårterminen går lite saktare. Ska stänga på en bra serien nu innan Sofia kommer. Hejdå!:)

Lucia bilder!

Kategori: Allmänt

Julmarknad och snö!

Kategori: Allmänt

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen den här veckan. Har varit lite mycket bara.Har i dag varit och sjungit på ett dop med kören. Sen gick jag ner till julmarknaden och tog kort och kollade på ett fint lucia framförande. Efter det gick jag hem och tog lite kort utomhus. Ikväll ska jag inte göra något speciellt. I morgon blir det först att gå och titta på innebandy match. Sen så är det Lucia i Fliseryd. Här kommer lite kort under dagen.

Lördag!

Kategori:

Hej!
Vaknade idag vid kvart i nio och skulle såklart se på första avsnittet av julkalendern. Julkalendern i år är ju "mysteriet på greveholm". Det första avsnitt var bra men man vet ju inte hur resten av julkalendern är. I dag på förmiddagen så var jag och mamma och pappa ute och gick en sväng. Nu i kväll så var jag och mamma och kollade på musikalen "little shop of horrors". Den var jättebra och duktiga var dom som var med. När vi kom hem så stängde vi på en Johan Falk film. Vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon men på kvällen blir det cirkelträning!:) hörs!