Linneaberkebys.blogg.se

Söndag

Kategori:

Hej!
Var ett tag sen jag gjorde ett inlägg på bloggen nu. Har idag färgat håret och tränat. I veckan på torsdag så ska 8:orna och 9:orna åka skidor. Jag som aldrig har åkt skidor förut i hela mitt liv känner mig lite nervös inför det. Blir nu att titta på "90210" och sova, skolan i morgon igen. Är inte taggade på det i morgon. Vi hörs hej!:)

Fredag!

Kategori:

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen dom här dagarna. Har idag varit i skolan först. Sen så var Sofia med mig hem och vi gjorde olika saker. I morgon så ska jag och familjen till Kalmar och spela bowling med Jonna och hennes familj. Mina kusiner ska även med. Det ska bli roligt. Har inte spelat bowling på länge nu. Ska försöka att sova snart för är trött nu. Vi hörs!:)

2013!

Kategori:

Hej!
Det här jullovet har gått sjukt fort, precis som alla andra lov gör. I morgon börjar skolan igen och det är väll inte så speciellt roligt. Har bara det här halv året kvar på park. Kommer att bli tråkigt att sluta på park. Aja i går så kom Sofia till mig och sov här tills idag. I går kväll så var vi ute och kollade film. Ska kolla lite på film nu sen blir det sängen. Hejdå!:)