Linneaberkebys.blogg.se

29/9

Kategori: Allmänt

Hej! Vaknade i dag vid halv tio och gick upp. Åt frukost och bara tog det lungt. På eftermiddagen så gick jag och mamma "nya vägen". Sen så gjorde jag styrketräning här hemma. I kväll blir det att titta på "körslaget" och mysa med familjen. I morgon så ska jag sjunga i mönsterås kyrka sen så ska jag titta på Fotbollsmatch. Fliseryd spelar i morgon och det är deras sista match och om dom vinner den så kanske dom får kvala eller något sånt. Ska titta vidare på "one tree hill" nu.:)

Höstbilder och lite annat!

Kategori: Allmänt

Studiedag!

Kategori:

Hej !
Tänkte göra ett snabbt inlägg nu innan min mobil dör. I går i skolan så hade vi orinteringsdag. Jag gick först med Patricia sen så tog vi sällskap med Lina och Elin. Det gick jättebra för oss. Sen när vi kom tillbaka till skolan så hade vi slöjd innan vi slutade. I dag så har vi haft studiedag. Har för det mesta bara slappat och titta på tv. Nu är jag på väg e mot Kalmar för ska träffa Victor och Jonna. Vi hörs hej!:)

Måndag igen!

Kategori:

Hej!
Har i dag varit i skolan. Vi gjorde inte något speciellt idag. Vi hade so,spanska,bild,svenska och no. När jag kom hem så gjorde jag lite läxor och tog det lungt. Sen var jag ute och gick med Patricia. Vi gick en bra bit. Sen när jag kom hem så duschade jag och såg på andra avenyn. Nu tittar jag på "Underbart är kort" med familjen. Efter det blir det att försöka sova. Hörs i morgon !:)

Helg!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har idag varit på sista prao dagen i skolan. Jag bjöd i dag på glass som dom fick i slutet. Och när vi slutade ville alla krama mig. Så goa dom är! Har i eftermiddag varit på mammas jobb och varit med dom små barnen. Ikväll blir det bara mys. I morgon så ska vi titta på fotboll i Oskarshamn och sen blir det äta kina mat med släkten sen på kvällen. Vi hörs!

All i want is you !

Kategori:

Hej!
Har idag varit på min praoplats och haft det jätteroligt. Jag är verkligen jättenöjd med min plats. Dom är en sån härlig och skön klass. Vi har idag bakat äppelpaj som vi ska äta imorgon och sen så har vi haft mycket matte idag. När jag kom hem så var jag jätteförkyld så jag har bara tagit det lungt nu i kväll. Nu tittar jag på "Glee" och ska snart gå och lägga mig för min förkylning dödar mig. Hejdå!:)

Hatar rubriker !

Kategori:

Hej igen!
Har idag haft min första prao dag i dag. Det var väldigt roligt och man fick se vad dom höll på med och hjälpa dom små barnen. Ikväll så har jag varit i park och säljt fika med klasskompisar. Vi fick i hop runt 800 kronor. Nu tittar jag på "underbart är kort " och bara tar det lungt. I morgon blir det att prao och sen får vi se vad som händer på eftermiddagen. :)

Söndag!

Kategori:

Hej!
Har idag varit med Sofia hela dagen. Vi har för det mesta varit ute och bara tagit det lungt . Vi var i församlingshemmet också och var på gudstjänst. Nu så ska jag att försöka somna. Imorgon så ska jag ha prao och jag ska ha det till fredag. Jag ska vara på fliserydsskolan. Det ska bli roligt!
Men vi hörs ! Hejsvejs :)

Lördag !

Kategori:

Hej igen!
Idag så vaknade jag runt halv 9. Sen vid halv 10 så gick mamma och jag ner till sporthallen för vi skulle gå på inspirationsdag. Vi har idag fått tips om olika träningssätt och vad som är rätt kost. Jag tyckte det var jätteroligt. Sen när vi kom hem på eftermiddagen så duschade jag och tog det lungt. Vi har ätit grillar i kväll och Jonna och Victor har varit här ikväll och Victor stannade kvar här i natt. Nu så blir det att sova. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon men det kommer att bli träningen på eftermiddagen har jag bestämt mig för! Vi hörs i morgon ! :)

Bilder!

Kategori: Allmänt








Inlägg med telefonen !:)

Kategori:

Hejsvejs!
Idag så har jag varit i skolan. Där så gjorde vi lite olika saker. På morgonen så hade vi engelska sen så hade vi no prov. Det gick bra tyckte jag. Sen så hade vi matte,svenska och sist musik. Efter skolan så följde jag med Lina hem. Alma och Elin var också med. Vi snackade för det mesta och bara tog det lungt. Så senare så åt vi pizza och chillade bara. Sen åkte jag hem. Nu ska jag försöka sova för imorgon så ska jag och mamma på någonting . Vet inte vad det är för något men vi hörs imorgon , Hejdå!:)

Tisdag !

Kategori: Allmänt

Hej !
Idag så har jag varit i skolan. Där så gjorde vi allt möjligt. När jag kom hem så var jag med Sofia. Vi var ute nästa hela tiden och bara gick runt. När vi skulle hem till mig så kom vi inte in så vi fick stå ut i regnet. Inte så roligt. Imorgon så blir det skoljoggen och sen på kvällen ungdomsgruppen och kören. Nu blir det att titta på några avsnitt av "Andra Avenyn" sen blir det att sova. !:)

Hatar Måndagar!

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Idag så har jag varit i skolan. Där så har vi inte gjort så mycket har rätt så mycket läxor och prov den här veckan. Vi har ett so-prov tills imorgon och ett no-prov till fredag. Sen har vi läxor också. När jag kom hem så läste jag läxor och åt lite. Sen så åkte jag och Adam ut och cyklade runt i Fliseryd en bit. Så när vi kom hem så gick vi ut och gick. Nu sitter vi och tittar på "Underbart är kort". Vi hörs sen hejsvejs !:)

Fredagen och lördagen!

Kategori: Allmänt

Hej !
Igår så var jag först i skolan, Sen så åkte jag hem och gjorde inte så mycket. Sen lite senare så kom Sofia till mig och vi gick ut lite. På kvällen så var det a-lags match. Då gick vi ner och tittade på den. Sen när den var slut så gick jag hem och tittade lite på tv. Lite senare så stängde jag på en film och det slutade med att jag somnade till filmen. Jag vaknade vid 10 tiden idag. När jag gick ner och skulle äta frukost så hade jag jätteont i magen. Så hela förmiddagen idag så har jag legat framför tven och inte mått så bra.Ikväll blir det bara att ta det lungt. Är trött och seg idag. Fy hoppas inte att jag blir sjuk nu bara. Men vi hörs sen !:)

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Hejsan !
Idag så har jag inte gjort så jättemycket. I skolan idag så har vi gjort allt möjligt. På morgonen så hade vi spanska glosor. Det gick bra sen efter det hade vi teknik och matte. Sen hade vi Idrott och på slutet så drog alarmet igång så vi var tvungna att gå ut. Sen så hade vi fotografering. Det gick bra tror jag. Vi fick inte se bilderna så jag vet inte hur korten blev. Nu snart så ska jag stänga på en film och sen blir det att sova. Vi hörs i morgon, Hejdå !:)

Allt!

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Igår så var jag med Lina efter skolan. När vi kom hem till henne så åt vi macka och bara satt och snackade. Efter en stund så kommer hennes lillebror hem och skrämmer oss. Haha vi skrek jättemycket. Sen så badade vi i Linas jacuzzi och bara tog det lungt efter det så såg vi på tv. Sen så åkte jag hem. Idag så har jag varit i skolan. inte den roligaste dagen precis. Nu så sitter jag och ska göra läxor. Har verkligen mycket läxor, Fy sen så ska jag på ungdomsgruppen och kören . Det ska bli roligt. Får se om jag bloggar när jag kommer hem. Hej så länge !:)

Bilder !

Kategori: Allmänt










Fredag,Lördag,Söndag!

Kategori: Allmänt

Hej blogen!
Fredag: Först var jag i skolan och sen så kom mamma och hämtade mig vid halv 2 för då skulle vi in till kalmar och handla lite. När vi kom in till Kalmar så åkte vi först till min bror. Där så fick jag kläder ifrån Jonna. Det var mycket fina saker. Sen så åkte jag och mamma ut till Hansa City och köpte en systemkamera till mig. Efter det åkte vi in till stan och åt på ett ställe. Kom inte ihåg vad det hette. Sen så gick vi på bio på kvällen. Vi tittade på "Cockpit". Det var en väldigt bra film. Sen åkte vi hem och tittade på "Snabba cash" sen så somnade jag.
Lördag: Vi började att hålla på med min kamera direkt när jag vaknade. Vid tolv tiden så gick vi upp på fiket och fikade en sista gång. Efter det så gick vi hem och jag tog lite bilder med min nya kamera. På kvällen så åt vi kräftor. Sen så tittade jag på film och lite annat innan jag somnade.
Idag: Jag var ute idag lite och tog bilder. Sen på eftermiddagen så kom Sofia hit en stund. Vi gick ut lite och sen gick vi ner och tittade på när B-laget spelade match. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. Jag har inte lagt in bilder på min dator än så jag lägger upp bilder imorgon på bloggen . Nu blir det bara att ta det lungt innan jag ska sova. Imorgon så ska vi ut och paddla hela dagen med 9A. Vi får se hur det går. Vi hörs imorgon , Hejdå !:)