Linneaberkebys.blogg.se

På väg!

Kategori:

Hej!
Är färdig nu med all packning. Det ska bli så grymt roligt att få åka till rom! Har aldrig varit därförut så det ska bli en upplevelse. I går så packade jag hela eftermiddagen. Somnade vi halv 11 inatt så jag har hunnit sova några timmar i allafall. Jag kommer inte kunna blogga i Italien för det kostar jättemycket pengar så vi hörs när jag kommer hem!:) ha det bra hittills!

Man blir som ett barn igen!

Kategori:

Hej!
Har inte hunnit blogga på några dagar nu. I dag så var det först skolan. Där hade vi so, idrott,spanska,no och svenska. Efter vi slutat så gick jag och Sofia till pg och åt lite. Sen gick vi till vattenpalatset. Först var vi ensamma där. Vi hade det grymt roligt. Vi gjorde allt möjligt där. Vi halv 7 så gick vi upp ur badet och gjorde oss i ordning. Sen gick vi till busshållsplatsen och väntade på vår buss. Efter ett tag kom Anton,Tobias och Albin. Vi snacka lite innan vår buss kom. När vi var hemma i fliseryd så följde Sofia med mig hem. Vi kollade på film och snacka för det mesta. Sen åkte hon hem och nu ska jag snart sova för är sjukt trött! Hejdå:)

Fredag/lördag

Kategori:

Hej!
Hann inte blogga igår så berättar lite nu vad jag gjorde. På morgonen i skolan så körde vi igenom hela programmet som vi skulle göra för skolan. Det gick jättebra. Sen så åt vi och sen så skulle vi uppträda. Jag var nervös i början men tänkte inte på det sen och det gick jättebra för våran grupp när vi sjöng. När det var slut så plockade vi ner alla instrument och gjorde i ordning inne i aulan. Sen åkte jag hem och tittade på glee. Sen på kvällen såg jag på "x factor" och sen så somnade jag direkt efter det. I dag så vaknade jag vid halv tio och åt frukost innan jag och mamma åkte till Mönsterås och tittade på gymnasiet. Vi hörde lite information om dom olika programmen och det. Åkte sen hem och hela eftermiddagen så har jag bara slappat. Nu tittar jag på glee och tar det lungt. Snart så kommer Sofia och sover här i natt. Sen i morgon så ska jag på Kördag och ha det hela dagen. Hörs i morgon!:)

Onsdag/torsdag

Kategori:

Hej bloggen!
Bloggen inte i går så skriver lite snabbt vad jag gjorde. På morgonen och eftermiddagen så var jag i skolan och vi övade på sångerna vi ska sjunga till i morgon. Sen på kvällen så var jag på ungdomsgruppen och kören. När jag kom hem så tittade jag på "Berg flyttar in" och sen så gick jag och la mig. I dag så har jag varit i skolan. Där så körde vi igen hela programmet vi ska köra i morgon. Vi tog det många gånger och vissa gånger blev det segt. Sen när jag kom hem så vilade jag lite sen så gick jag ut och gick i 40 minuter. Jag åt lite när jag kom hem och nu så sitter och familjen och tittar på "Hela Sverige bakar". Ska snart gå och lägga mig. Är sjukt taggad för i morgon och det ska bli jätteroligt. Vi hörs i morgon!:)

Tisdag 16/10

Kategori: Allmänt

Hej!
Har varit en bar dag idag. Var skolan idag på morgonen. Vi har sjungit hela dagen idag och min grupp jag är med i går väldigt bra. Sen när jag kom hem så tittade jag på film och sjöng lite gamla låtar. Var ute och gick men sväng också i kväll. Har för en stund sen gjort en blåbärspaj. Den blev väldigt god. Ska i morgon på morgonen åka till en doktor och ta ett pricktest eller vad det heter. Sen på kvällen blir det ungdomsgruppen och kören. Hörs i morgon !:)

Jag lever,pappa

Kategori: Allmänt

Har läst klart "Jag lever,pappa" nu. Det är den bästa,sorgligaste boken jag läst. Boken är i från två perspektiv. Den ena är Siri och den andra är hennes pappa (Erik). Boken handlar om när Siri är på sitt första AUF-läger på Utöya. Den 22 juli är som en helt vanlig dag på den fridfulla ön. Siris pappa har ringt till henne och sakt till henne att en bomb har spräckt i Oslo. Många ungdomar får reda på det här och alla ungdomar och ledare bestämmer sig för att titta på nyheterna om hur det ser ut. Efter en stund för Siri hur det börja höras skott. Hon förstår först inte vad som händer. Många ungdomar kommer inspringande till lokalen Siri är i och säger att det är en polisman som har börjat skjuta på ungdomarna. Siri hör skotten komma närmre. Hon och andra ungdomar får panik och sprinegr ut ur lokalen och ner till sjön. Siri hitta ett gömställe nere vid några klippor som hon gömmer sig i. Det kommer flera till hennes gömställe. Efter några timmar när hon har suttit där så hör dom en båt som kommer åkandes in mot Siris gömställe. Dom personerna ombord hjälper Siri och andra ungdomar som lever på ombord båten. När siri kommer in till land igen så är hon väldigt chokad. Hon får åka till ett hotell och bo där över natten. Hennes pappa och hon möts på hotellet. Det här en en väldigt bra bok tycker jag. Den boken handlar om tiden efter den 22 juli. Siris tid efter den 22 juli är inte den samma som förut. Hon har mist vänner och när hon ska åka tillbaka igen till Utöya efter en månad så är det svårt för henne. Rekommendera verkligen denna bok!:)

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej!
Har i dag varit den första dagen på aktivitetsveckan. Jag kom i en väldigt bra grupp. Jag ,Cassandra ,Nellie och Sofia är i min grupp. Vi ska sjunga någon låt jag aldrig har hört förut. Men det är roligt att sjunga några andra låtar ibland. När jag kom hem så tog jag det lungt en stund. Jag och mamma har varit ute och gått i kväll igen. Ska om cirka en kvart titta på det sista avsnittet av "underbart är kort". Tycker verkligen om den serien.!:)

Söndag igen.

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
Har precis kommit hem från Kalmar där man var och shoppade med familjen. Köpte en vit vinterjacka och en vit tröja på Gina tricot och en svart halsduk från Gina tricot. Lägger upp bilder på dom här nere sen. Sitter just nu och lyssnar på musik. Ska snart ut och gå med mamma en sväng. Om vädret blir bättre. Sen i kväll blir det att titta på det man längtat på hela veckan,Solsidan och Hellenius hörna. I morgon så börjar vår aktivitetsvecka. Då ska jag ha sång, vi får se hur det går men hoppas att jag får va med några jag vill va med. Hörs sen!:)

Tankar om framtiden och om dig!

Kategori: Allmänt

Var tvungen att gå upp rätt så tidigt idag för att jag skulle till Kalmar och titta på gymnasieskolor. Jag åkte med Patricia och några mer. Fösrt så åkte vi till Stagg och vi var där hela förmiddagen. Vi gick först in i aulan och gick i genom dom olika programen. Sen så gick vi runt i klassrummen och tittade på dom olika ämnena. Sen efter det så åkte vi hem. Jag stannade kvar i Mönsterås och tittadevar en stund på invigningen på den nya fotbollsplanen. Det var inte så roligt så för det mesta så var jag i vår bil för det var kallat ute. Nu sitter jag och tittar på "Andra avenyn" och chillar lite. Skulle ha tränat idag men vädret är ju inte så bra så gör det i morgon. Ska i kväll bara ta det lungt och titta på en bra film. !:)

Fredag igen!

Kategori:

Hejhej !
Min dag började med att jag först gick i skolan. Var en riktigt tråkig dag i dag med tråkiga ämnen. När skolan var slut så gick jag, lina och Elin och badade i vattenpalatset. Det var jätteroligt. Sen på kvällen så åt vi och gick hem till lina och chillade lite innan jag och Elin skulle hem. Har nu sett på x factor och ska sova nu. I morgon blir det att åka till Kalmar med Patricia och kolla på gymnasieskolorna. !:)

Hej!

Kategori:

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen.. Har inte orkat att blogg. Har på dom här dagarna pluggat,sovit och varit dålig. Måste verkligen ut en sväng nu och rensa tankarna med musik i lurarna!

Härlig höstdag!

Kategori:

Hej igen!
I går så var det en väldigt lyckad kväll/natt. Vi åt,skrattade, och körde lekar. Det var jätteroligt och man fick en del minnen. Vaknade i dag runt kvart över 9 och då så satt vi och snackade innan vi åt frukost. Efter det så snackade vi och tog det lungt. Sen åkte vi hem och när jag kom hem så fixade jag lite i mitt rum. Åkte sen till Mönsterås och sålde fika med ungdomsgruppen. När jag kom hem
Så gick jag och mamma ut en sväng och gick . När jag kom hem så körde jag styrketräning. Nu blir det snart att äta god mat och bara vara med familjen . :)

Helg!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har i dag varit i skolan och inte gjort så speciellt mycket. Jag hade ett omprov i dag i kemi som gick jättebra. när jag kom hem så tog jag det bara lungt och nu så ska jag snart Lina för lite trevlig heter. Ska sova över där också. I morgon så ska jag stå och sälja kakor till våran resa till Rom med ungdomsgruppen. Sen på kvällen blir det att ta det lungt. Vi hörs !:)

Hatar dig!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har under mina senaste 24 timmar levt på nässpray och halstabletter. Har i dag varit i skolan. Var inte så jätteroligt precis. Jag är absolut inte avundsjuk på att mina kusiner är i Lalandia nu och bara har det gutt. Skulle verkligen vilja här ifrån ett tag.. Ska nu checka Lite film och sånt. Ska plugga lite också. :)