Linneaberkebys.blogg.se

A thousand years

Kategori: Allmänt

Hej igen bloggen!
Vaknade idag runt halv 11 och hade jätteont i huvudet. Men som tur var gick det över när jag gick upp. Har idag varit hos min mormor och ätit mat med släkten. Det är allt trevligt att göra det! Gick sen hem efter det och kollade några avsnitt av "Pretty little liars". Vid halv 7 gick jag ut och sprang en rund. Det var väldigt skönt att komma ut ett tag och springa av sig lite. När jag kom hem så dushade jag och åt en väldigt god sallad. Sitter just nu med familjen i soffan. Ikväll blir det att kolla på Johan falk som går på tv och sen blir det nog att sova.
Hoppas att ni har haft en bra helg !:)

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hej!
I går så var jag med Sofia. Sov även över hos henne från torsdags till igår. Vi kollade mest på film och bara slappade. När jag kom hem igår från henne så körde jag ett träningspass. Körde cirkelträning igår, Hade viljat ut och springa men det snöade. Sitter just nu och kollar på "Pretty little liars". Kan verkligen rekommendera den serien till er!  Sjukt bra är den! Ska bara ta det lungt idag och kanske hänga upp min tavla. Ska i kväll sjunga med kören i kyrka. Det är påsknadsmässa och det brukar vara jätteroligt!  Senare i April ska jag och min kör åka till Berlin på körresa. Det ska bli så himla roligt!
Ska nu kolla klart på "Pretty little liars" men vi får se om jag skriver något senare hejsvejs!
 
 
 
Bjuder på en bild från Rom här nedanför!

Ullared och min onsdag!

Kategori: Allmänt

Hej! 
I går så åkte jag och Patrcia och hennes mamma och några till till Ullared för shopping. Vi åkte vid klockan halv 5 lite tidigt kanske men det var skönt att komma iväg tidigare så man var framme i tid när det öppnade. När vi kom fram så gick vi på Ullared hela dagen. Vi åkte hem vid 4 tiden. På hemvägen sov jag för det mesta. När jag kom hem så packade jag upp alla saker jag hade köpt. Det kommer en bild här nere sen. 
 
I dag när jag vakande så var jag ovanligt pigg. Gick till skolan som vanligt, Lite seg dag i dag faktiskt. Slutade vid halv 3 och då gick jag och Sofia på studiestödet. När det var slut så tog vi det lungt innan vår buss kom. När vi var hemma så slappade vi oss till "Pretty little liars". Åkte sen till Mönsterås och kollade på ett påskspel som var väldigt bra! Efter det så var det kören. Och nu så sitter jag här och äter kvällsmat och bara tar det lungt. Ska snart gå och lägga mig för känner att jag börjar bli trött nu. Vi hörs imorgon:)

Bloggen vad ska jag göra åt dig?

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Ja som ni ser så har ju bloggen legat is den här månaden. Har inte haft tid helt enkelt. Har på sistone kommit igång med min träning som jag är sjukt nöjd med att jag gjorde. Tränar nästan 4-5 gånger i veckan och jag mår så sjukt bra av det! Har börjat fundera mer på gymnasiet nu. Har sån beslutsångest om jag ska välja om. Aja vi får se hur det blir det den saken. I veckan som kommer nu så är vi lediga på måndag och tisdag. PÅ tisdag beger jag mig till ullared och shoppar lite. Sen så går vi i skolan onsdag och torsdag sen på fredag är vi lediga sen veckan efter det så är det påsklov. Det är två goa veckor jag har framför mig nu. Men ska göra annat nu vi ses väll snart igen !:)