Linneaberkebys.blogg.se

Tråkig dag!

Kategori: Allmänt

Hej!
I dag har det ju varit skolan. Hade två prov i dag som det inte gick bra på. Hade spanska,teknik,matte,idrott och hemkunskap idag. En rätt så tråkig dag. Sitter just nu och lyssnar på musik och bara chillar. Ska i kväll inte göra något. Det har ju snöat lite idag och det gillar jag faktiskt. Tycker det ska komma snö nu. Det är mysigt.Hatar det här mörkret hela tiden som är ute. Blir bara seg av det. Ska i allafall plugga lite nu, Hejsvejs!:)

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår så var jag i skolan. Sen på eftermiddagen så var jag uppe hos min mormor och bakade lussekatter med mina bröder. Det var roligt och vi gjorde fina lussekatter. Sen på kvällen så pluggade jag och åt en av våra lussekatter. Idag så gick jag först till skolan ju. Sen efter skolan så var det julcabare för oss som går i 9:an. Vi var rätt så många som ville va med. Jag kan ju inte berätta än vad vi ska göra för något så ett blir en överaskning. Sen så skulle jag och Patricia ta kvart i fyra bussen hem. Det var ju bara det att den inte går runt parkskolan så vi fick ta en senare buss. Det var ju inte så roligt och stå ute och vänta på en buss som man inte vet när den kommer. Men bussen kom till slut i allafall. Har ikväll gjort läxor och bara slappat. I morgon blir det skolan och sen blir det ungdomsgruppen och kören. Vi hörs i morgon !:)

Hej eller något!

Kategori:

Blir bara besviken på dig gång på gång...

Tjejkvällen!

Kategori: Allmänt

Fredag igen!

Kategori: Allmänt

Hej!
I dag har varit i skolan. Har haft no,matte,svenska och musik. I kväll så blir det att ha tjejkväll. Dom som kommer är: Lisa,Lina,Alma,Patricia och Elin. Vi får se vad vi hittar på. Kommer förmodligen att ta bilder under kvällen som ni får senare. Ska i helgen bara ta det chill för dom närmsta veckorna är uppbokade. Måste börja förbereda några saker nu inann alla kommer, Hörs !:)

Måndag!

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
Har i dag varit i skolan. Segt som vanligt ju. På förmiddagen så var det Lucia övning för första gången. Vi var tyvärr inte så många. Hoppas att fler kommer nästa gång vi ska öva. Sen när jag kom hem så städade jag mitt rum och ät mat. Har i kväll kollat på "Portkod 1321". Ska nu sätta på en bra serie sen blir det sova. hejdå!:)

Årsfest och Kördag!

Kategori: Allmänt

Hej!
I går så var jag med Sofia på förmiddagen. Vi såg på innebandy och snackade.Sen på kvällen så hade FIF årsfest så gick på den med Sofia.Gick hem vid kvart i tolv och somnade som en stock

Idag: Gick upp vid kvart i 8 idag för skulle på kördag. Vi sjöng först i mönsterås kyrkan. Sen så sjöng vi lucia och julsånger. Sen på eftermiddagen så sjöng vi i Fliseryd. När det var slut så gick jag hem till min mormor en stund. Släkten var där och åt mat hos henne. Sen gick vi hem och jag duschade och nu i kväll har jag kollat på "Portkod 1321". En skitbra serie verkligen. Ska sova nu för det är ju skolan imorgon ju. Orkar inte med skolan längre är bara tråkigt. Hörs sen , Hejdå !:)

Danskvällen och Fredag!

Kategori: Allmänt

Hej!
I går kväll så var det danskvällen. Innan vi skulle åka dit så gjorde jag i ordning mig med Lina och Patricia. Vi åkte sen emot Blomstermåla där Danskvällen var. Det var rätt så segt i början, sen blev det roligt. Träffade massa folk och snackade med helt okända personer. Åkte hem sen vid halv 10 och när jag kom hem så somnade jag direkt.
I dag: Var i dag lediga för att vi var på danskvällen i går. Vaknade vi kvart i tio. Gick sen upp och åt frukost och bara tog det lungt. Gick sen ut en sväng och gick. När jag kom hem så åt jag lite och i eftermiddags så var jag med mamma på jobbet. Har precis ätit tacos med hela familjen. Ska i kväll ha fredagsmys och kolla på X factor. Hörs i morgon !:)

Skiter snart i det här...

Kategori: Allmänt

Orkar snart inte mer. I bland så duger jag ibland inte. Jag duger bara när du vill och kan. Känns skit. Varför ska jag vänta på dig för? Ta mer ansvar om det här ska fungera mellan oss!

"Allt kommer att ordna sig" jo visst..

Kategori: Allmänt

Hej!
Vaknade i dag vid halv 10. Har bara slappat idag. Ska i kväll kolla på nån serie och plugga till spanska provet vi har i morgon. Börjar bli bättre nu och jag hoppas att jag kan gå till skolan i morgon igen. I morgon på kvällen så är det Danskväll i Blomstermåla. Hörs i morgon!:)

Mysteriet på greveholm!

Kategori:

Hej igen!
Ligger just nu och kollar på "mysteriet på greveholm" med brosarn. Har i dag bara tagit det lungt och gjort lite spanska. Har varit hemma idag ifrån skolan. Förkylningen har gått över men har fortfarande ont i halsen och lite ont i huvudet. Ska snart äta lite mat sen så blir det att plugga lite! Ska ikväll inte göra något speciellt. Men vi hörs sen!:)

Sjuk!

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Är sjuk igen. Näsan rinner och halsen är inte som den ska vara. Hoppas att jag inte blir dålig nu. Var i dag på förmiddagen på skolan. Jag började känna av vid tio tiden att jag var förkyld. Gick sen till klockan hav 2 i dag och då bestämde jag mig för att åka hem. Hade inte orkat vara kvar i skolan längre. När jag kom hem så la jag mig direkt i min säng och tittade på film. Gick vid halv 6 och klippte mig. Var nödvändigt. Har hela kvällen tittat på film och inte varit helt 100 frisk. Jag tror att jag ska vara hemma i morgon ifrån skolan. Får se hur jag mår i morgon. Ska försöka att sova snart. Hoppas att allt är över i morgon! God natt!:)

Min söndag!

Kategori:

Hej!
Var på förmiddagen barnvakt åt Alicia. Vi var först och gungade sen så gick vi hem till mig och bakade muffins och lekte lite. Sen på eftermiddagen så slappade jag och kollade på film. Sen på kvällen så gick jag och mamma på cirkelträning i sporthallen. Jag kände mig inte bra så jag satt för det mesta och kollade på. Har varit konstig hela veckan. Har varit seg och varit förkyld. I morgon blir det skolan och sen så ska jag klippa mig när jag kommer hem. Vi får se vad som händer sen på kvällen. Ska försöka sova snart för är trött.:)

Fredag igen!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! 
Har varit dålig uppdatering på dom sista dagarna nu ju. I dag så har det varit skolan ju. På förmiddagen hade vi engelska och no. Sen så hade musik restan av dagen. Vi gjorde egna låtar och fick tips på att göra låtar. Det var roligt och min grupp jag var med gjorde en låt som var helt sjuk. HAHAHA det var en rolig stund med klassen. Efter skolan så åkte jag in till Kalmar och shoppade lite saker. Köpt ett linne, en t-shirt,en tunika,foundation och lite små saker. Åkte sen hem och nu sitter jag vid datorn och är sjukt trörr efter en hektisk vecka. Ska snart gå och lägg mig för snart så somnar jag på datorn. I morgon så ska jag försöka att träna om jag hinner göra det. Vi hörs i morgon !:)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej!
Har idag varit i skolan. Gjorde ett so prov i dag på morgonen som gick bra. Det handlade om hinduismen. Sen så hade vi idrott och då körde vi basket. Sen så skulle vi gå och titta på någon i aulan som skulle föreläsa om något. Fick aldrig fram budskapet han ville med den där föreläsningen. På eftermiddagen så hade vi no och svenska. Sen så följde jag med Julia hem. Vi tittade på skräckfilm och snackade gamla minnen. Har verkligen saknat henne! Ska nu gå in i duschen sen så blir det att kolla på någon serie innan man ska sova. Hejdå!:)

Hatar måndagar!

Kategori:

Hej igen!
Vaknade idag vid halv 7 av att klockan ringde. Kände att jag bara ville ligga kvar. Gick upp sen i allafall och gick till bussen. I skolan har vi haft so,spanska,bild,svenska och no. Gjorde ett no prov idag och det gick bra. Kom hem för en stund sen och nu så sitter jag och kollar på film. Ska i kväll ut och gå med mamma sen blir det plugg. I morgon blir det skolan och sen vet jag inte vad som händer. Hörs sen eller i morgon:)

Tråkig söndag!

Kategori: Allmänt

Hej!
 I går på kvällen så var jag hos Patricia och vi kollade på film. Snackade om allt och inget och grät åt sorgsna filmer. Gick hem ifrån henne vid halv 12 tiden tror jag och sen när jag kom hem så somnade jag direkt. I dag på morgonen så vaknade jag vid tjugo över 11 och jag gick upp och åt frukost. På förmiddagen så städade jag mitt rum och pluggade lite. På eftermiddagen så gick jag och mamma ut och gick en bit. Sitter just nu och tittar på "Skilda Världar". Ska snart gå ner och göra varma mackor. Blev sjukt sugen på julmust med lussekatter nu. Å tur att det snart är december så man kan äta det. Hihihi, hittade några höstbilder som jag hade tagit för inte så längesen. Lägger upp dom sen. Tog lite bilder i dag också. Kommer några bilder här nere. I kväll blir det att titta på "Solsidan" och "Hellenius hörna". I morgon blir det skolan igen då. Vill verkligen inte gå ditt i morgon men det är bara att bita i hop. Skriver i morgon, Hejdå!:)

Snabbinlägg!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har idag på morgon inte gjort så mycket. Har precis varit en duktig tjej och har hjälpt mamma med städningen. Vaknade i dag vid halv 7 och upptäckte att jag ännu har somnat när jag tittar på film. Gör det varje kväll när jag ska titta på film. En dålig vana.. Ska i dag plugga och sen i kväll ska jag till min saknade kompis Patricia. Har saknat henne så sjukt mycket! Ska hinna fotografera lite i dag också så det kanske kommer upp lite bilder sen! Vi hörs :)

Rom- Del 2

Kategori: Allmänt

Rom-Del 1

Kategori: Allmänt

Alla vägar bär till Rom!

Kategori:

Hej igen!
Har kommit hem i från fem underbara dagar i från Rom med härliga människor. Har varit fem roliga,stressiga,minnesrika dagar. Har varit på många sevärdheter och har ätit väldigt god mat. Har tagit massa bilder som jag kommer lägga upp sen lite senare i dag. I tisdags så skulle vi ju åka hem och då så var vårt flygplan först en kvart för sent och sen blev det till flera timmar. Så vi fick sitta på flygplatsen i typ 5-6 timmar och vänta på om vi kunde flyga eller inte. Till sist så fick vi veta att flyget blev inställt. Så vi fick sova över på ett hotell över natten. Sen i går så gick flyget så vi fick mellanlanda i München. Sen så gick flyget till köpenhamn som det skulle. Sen åkte vi tåget hem som gick snabbt. När jag kom hem så åt jag innan jag somnade. Ska idag bara ta det lungt för dom sista dagarna har varit lite stressiga. :)