Linneaberkebys.blogg.se

Sista juli !!

Kategori: Allmänt

Hej!
Snart så ska jag upp till Sofia och va med henne idag. Jag vaknade idag rätt så tidigt föratt jag hade typ 100 myggor inne på mitt rum. Blogga mer ikväll . Hoppas alla får en bra dag !:)

30 juli

Kategori: Allmänt

Hej !
 I dag så vaknade jag runt 11 eller något. Jag gick upp och åt frukost och så. Sen har jag typ inte gjort så mycket mer idag. Ska ikväll vara barnvakt åt Alicia. Det ska bli kul!  I går så  tittade jag på gamla kort och la in dom på min dator. Nu sitter jag och tittar på idol 2008 efter som jag inte har något annat att göra. I morgon vet jag inte vad som händer riktigt, vi får väll se om det händer något!:)
 Hejdå !

Bilderna från igår !:)

Kategori: Allmänt


27 juli

Kategori: Allmänt

Hej!
I dag så har släkten varit i Kalmar. Vi började med att fika på Kalmar slott. Det var mysigt. Sen så drog vi vidare mot ett hopptorn som låg en bit i från slottet. Där badade vi och det. Sen så åkte vi in till stan en stund och köpte lite grejer. Sen gick vi och åt kinamat. Det var verkligen gott! Sen så gick vi en liten stund på stan och bara tog det lungt. Sen drog vi ut till Stensö camping för att spela mini golf. Vi träffade också Jonna där som jobbade idag. Vi spelade mini golf och det var kul. Efter vi hade gjort det så tog vi var sin glass och bara satt och tog det lungt innan vi åkte hem. Ska snart gå och titta på en film och sova, Imorgon på kvällen så kommer kusinerna hit och ska grilla med oss och ha det trevligt. Jag lägger upp lite bilder imorgon från dagen idag. Sov gott !

TJAOOO!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
Har precis kommit hem ifrån Patricia nu. Vi har idag badat, solat och snackat. Det hände en pinsam sak innan jag typ skulle hem, HAHAHA å det var verkligen pinsamt aja iallafall nu blir det att käka något sen ikväll blir det att gå ut och gå en långpromenad men familjen. Imorgon ska hela släkten åka till Kalmar och göra lite roligheter. Bloggar mer imorgon. Ha det bra !:) Hittade en gammal bild på mig som kommer här under !

Två soliga dagar!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
I går så var jag och mina kusiner och badade vid ett hopptorn nära allgunnen. Vi var där hela förmiddagen och badade och solade och hade det roligt. Sen åkte jag till Sofia på kvällen. Vi var ute och fiskade och fick 3 fiskar. Sen åkte vi hem till henne och bara tog det lungt, vi gick och la oss runt halv 4 eller något. I dag så vaknade vi runt halv 2. Sen åkte vi och badade och dykte lite och så. Sen så åkte vi hem till henne och bara tog det lungt. När jag kom hem från Sofia så sprang jag en sväng och nu ska jag slappa till en bra film. Vi får se vad morgondagen erbjuder!
Hejdå !:)

En skön sommardag !

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
I dag har jag varit med Patricia. Vi har gjort allt möjligt. Ett tag spelade vi Wii och ja det gick ju som det gick :) Vi badade lite också eller Patricia har ju opererat sig så hon kunde inte det . Sen när jag kom hem så gick hela familjen ut och gick en kvällspromenad och nu blir det att titta på Wallander med mamma. Mysigt!
Hejdå !:)

22 juli

Kategori: Allmänt

Hej!
I Dag så har jag bara tagit det lungt. Jag åkte inte till Sofia igår på kvällen för det blev försent men vi tar det någon annan dag. Nu sitter man ute på altanen och tittar på tv. Sen ikväll blir det att bara ta det lungt.
Hejdå !:)

21 juli

Kategori: Allmänt

Hej!
I går så var vi hos Jonnas familj och hade det trevligt. Vi körde 5 kamp och ha det roligt. Ikväll blir det att åka upp till Sofia och sova där ikväll. Ska vara där imorgon också så bloggar mer imorgon.
Hejsvejs !:)

19 juli

Kategori: Allmänt

Hej !
I dag så har jag varit inne i kalmar med alma. Det var grymt roligt. Jag köpte bara en t-shirt. Vi gick mest på stan och hade det roligt. Sen åkte jag hem och nu blir det snart att titta på en bra film sen sova.
Bye bye!

17 juli

Kategori: Allmänt

Hej blggen!
I dag har det varit en lugn dag. Jag och mamma gick ut och gick en långpromenad på morgonen. Sen på dagen gjorde jag inte så speciellt mycket. På kvällen så grillade vi och tittade på "Allsång på skansen". Nu blir det film sen sova. Godnatt !:)

16 juli

Kategori: Allmänt

Hej bloggen !
I dag har jag gjort lite allt av varje. Jag har tex städat ut min garderob. Inte så roligt men hittade lite gamla kläder som jag inte haft på länge. Sen har jag varit ute lite och bara tagit det lungt. Ska ut en långpromenad snart med mamma och vädret blir bättre. Sen ikväll blir det bara att ta det lungt. Kanske bloggar mer ikväll ! Hejsvejs !

15 juli- Trasig iphone!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen !
Idag har jag gjort rätt så mycket. På morgonen gick jag och familjen "bingopromenad". Sen efter det gick vi hem och jag städade mitt rum. Inte speciellt roligt men behövligt :) Sen så kom Steffy till mig och vi åkte direkt upp till Pinella. (en häst Steffy tar hand om) efter det åkte vi hem. När vi var typ halvvägs hem så tappade jag min iphone på en väg så hela baksidan gick sönder utom kameran och lampan, Det är ju inte så roligt när sånt händer ju. Hade aldrig tappat den förut och iphone går så lätt sönder ju. Sen när vi var hemma hos mig igen så kom Patricia och gjorde oss sällskap. Vi gick ut på byn en stund och gick lite. Vi snackade om allt från himmel till jord. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och bloggar:) blir nog att titta på en bra film ikväll sen sova! Bjuder på en bild också !

Stockholm 10-12 juli !

Kategori: Allmänt

Hej tänkte lägga upp lite bilder på när vi var på allsång på skansen ! Bilder på artisterna som var där :)