Linneaberkebys.blogg.se

Torsdagen den 30 Augusti!

Kategori: Allmänt

TJAOO!
Har idag varit i skolan och där så gjorde vi inte så mycket. Vi hade ett förhör i dag i spanskan. Det var runt 20 glosor och jag svarade på 18 stycken och det kändes jättebra. Sen på eftermiddagen så hade vi idrott och hemkunskap. På hemkunskapen så mådde jag verkligen skit. Var jätteförkyld och fick gå och snytta mig hela tiden. Fy, vi slutade idag vid halv 3. Det var skönt för hade inte orkat vara mer i skolan den här dagen. Nu sitter jag i min one piece och bara myser. Jag mår inte bättre än iallafall. Sen ikväll hoppas jag att man kan ut och gå en sväng för just nu är ju vädret piss dåligt. Imorgon blir det skolan och sen på eftermiddagen/kvällen så ska jag och mamma till Kalmar och shoppa. Ska köpa en systemkamera för mina konfirmationspengar iallafall. Ska stänga på en bra film nu men vi hörs imorgon hejdå !:)

Måndag&Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej !!!
Igår så var jag först i skolan. Vi gjorde inte så mycket igår. Vi påbörjade lite saker bara. Sen så åkte jag hem och sen på kvällen gicj jag och Patricia ut och gick en stund. När jag kom hem så gjorde jag läxor och sen så somnade jag. Idag så gick jag först i skolan sen så åkte jag hem. När jag kom hem så hade mitt nya iphone skal kommit hem. Ni får en bild längre ner på skalet. När jag kom hem gjorde jag läxorna och efter det så gick jag ut och gick en stund. Nu så tittar jag på "Andra Avenyn" och bara tar det lungt. Blir snart att sova tror jag. Hörs imorgon , Hejdå!!!

Someone like you!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har verkligen inte orkat att bloggat den här veckan . Har inte haft tid och sen har jag inte orkat heller. I veckan har jag gått i skolan och sen när man har kommit hem så har jag varit helt slut. I fredags när jag kom hem ifrån skolan så färgade Jonna håret på mig. Det blev jättebra. Färgen blev typ mörkbrun med lite rödnyans i. Sen så gick vi ner och tittade på fotboll. A-lag vann med typ6-0 tror jag det blev. I lördags så var jag och släkten uppe och fikade på fiket. För att fiket stänger nästa helg så skulle fika där en sista gång innan det stänger igen. På eftermiddagen åkte jag till Sofia och jag sov även över där också. Vi vaknade idag vid 12 eller något och gick upp. Vi har mest tagit det lungt idag och det. Orkar inte gå upp imorgon till skolan igen. Å har redan börjat tröttna lite på den här skiten, men det är bara att bita ihop. Ska titta på Solsidan snart med familjen sen blir det film ! TJAOOOOO!

21 Augusti

Kategori: Allmänt

Hej igen !
Måndag: Började med att man gick upp för att göra i ordning sig för första dagen i 9:an. Åkte sen bussen till Mönsterås. När man kom fram så började skolan och vi gjorde inte så mycket den dagen. På morgonen gjorde vår klass muffins till 7c och 8c. Sen på eftermiddagen så var vi i hembygdsparken och där vi gjorde vi inte så mycket. Vi åkte hem sen ifrån Mönsterås vid kvart i 3. Sen när man kom hem så gick man ut och gick med Patricia. Vi gick runt Fliseryd och bara snackade. När jag kom hem så tittade jag på film sen så somnade jag.
Tisdag(idag): Jag gick upp och gjorde mig i ordning och sen tog jag bussen till skolan. I dag så har vi mest bara tagit det lungt. Vi har haft lektioner idag men vi har mest bara pratat på dom. Vi slutade vid klockan halv 3 idag. Sen så åkte jag hem och i eftermiddags så har jag bara tagit det lungt. Jag och Adam var ute och cyklade en bit förut. Nu sitter man och tittar på "Robinson" sen blir det sova !:)

Konfirmationen !

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
I dag så har ju jag konfimerat mig. Det började i kyrkan ju att vi hade gudstjänst och så ju sen så åkte man hem och hade lite träff med släkten och sånt. Jag fick i present en perfym,pengar,smycken och mycket mer. Jag fick en väldigt fin present av min bästa kompis idag. Patricia hade skrivit en fin liten bok med bilder om henne och mig, det var så himla fint så jag började gråta. Jag är så tacksam för att ha just dig som min bästa kompis, vet inte vad jag skulle göra utan dig, Sen efter kalaset var slut så var vi på fotboll ner vid idrottsplatsen. Det gick inte så bra för Fliseryd idag. Imorgon börjar skolan igen då, vet inte riktigt vad jag ska säga om det, jag tycker det ska bli roligt på ett sätt men jag vill inte börja skolan än. Nu så blir det att titta på Andra Avenyn några avsnitt innan man ska sova !:) Lägger upp lite bilder ifrån idag också.

Hemma igen !

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
Har kommit hem nu ifrån Hulterstad där man har varit på konfermationsläger. Har varit hur roligt som helst. En dag så fick vi gå på alvaret. Det var runt en mil vi gick. Sen en annan dag så var vi i Borgholm och bara tog det lungt, Vi var också i Kalmar en dag där vi var hos en ledare som bodde i Kalmar som var med på lägret. På lägret har vi pratat om gud och om vi tror på honom och andra saker. I onsdags så gick vi uppleva när Jesus dog. Det var som ett rollspel kan man säga och vi hade på oss ögonbindlar. I dag när vi skulle åka hem så kändes det konstigt för man har ju vant sig att vara här och så. Nu så ska jag snart duscha och sen drar jag till Patricia som jag har saknat sjukt mycket! Den här helgen som kommer är full bokade med konfirmation och andra saker. På måndag börjar vi skolan igen ju, Fy vill inte det redan men det ska bli skönt att börja i 9:an nu och sen träffa alla i klassen igen ! Skriver mer imorgon hejdå !:)

Ett uppehåll med bloggen.

Kategori: Allmänt

Hej !
I dag så har jag packat klart allt för imorgon när man ska på konfimationsläger. På eftermiddagen var jag och Victor vid skiren och fiskade. Vi fick ingen fisk men det var kul att bara vara ute och ta det lungt. Jag kommer att inte kunna blogga när jag är på lägret så jag kommer skriva när jag kommer hem igen. Just nu tittar jag på "Andra Avenyn" och bara tar det lungt. Hej då bloggen så länge !:)

3 juli

Kategori: Allmänt

Hej bloggen !
I dag så har jag och familjen varit i kalmar och handlat kläder och sånt. Jag köpte idag två nya jeans och ett linne. Jeansen var turkosa och lila. När vi kom hem från Kalmar så vilade jag mig lite och sen gick jag ut och sprang en bit. När jag hade kommit typ halvvägs så ligger det en orm mitt på väggen. Fy, jag blev jätterädd och jag stog där ett tag och tittade lite på ormen men sen så sprang jag typ förbi den så den slingrade in i gräset. Fy hatar verkligen det. Aja när jag kom hem så duschade jag och nu på kvällen så grillade vi med familjen.Mysigt! Nu så sitter jag,mamma och pappa och tittar på os på tv. Imorgon så blir det att börja packa lite för konfermationslägret jag ska på måndag. Det ska jätteroligt men vi hörs imorgon Hejdå !:)

En slapp dag !

Kategori: Allmänt

  Hej !
 I Dag så har jag väll inte gjort så mycket. Jag vaknade runt halv 12 eller något och gick upp.  Jag och bröderna gick upp till min mormor efter jag hade vaknat och åt mat där idag. Det blev kyckling med ris. Väldigt gott! Efter det så gick vi hem och vilade lite. På eftermiddagen så åkte jag och mamma till mönsterås för att jag skulle ta den andra sprutan mot livmoderhalscancer. Vissa har ju sakt att den andra var den som gjorde ondast och det jag tyckte var värst var när hon satt i sprutan i min arm och hon tryckte in det där medlet. Jag var lite öm efter men det gjorde inte ont eller så efter. Jag och mamma åkte hem sen. Jag solade lite när jag kom hem och nu har vi precis ätit hamburgare. Ikväll blir det att bara ta det lungt med familjen och titta på en bra film. Imorgon ska jag och familjen åka in till kalmar och handlade lite och sånt. Vi hörs imorgon !:)

1 augusti

Kategori: Allmänt

Hej !
 I dag så har jag varit inne i kalmar och shoppat. Jag handlade en klänning,smink och små saker. Klänninge jag köpte kostade bara 50 kronor och va jättefin. Lägger upp en bild på den här nere sen. När jag kom hem ifrån Kalmar så lagade jag lite mat och vilade. Nu på kvällen så var jag ute och sprang. Väldigt skönt! Nu ska jag titta på första "twilight" filmen. Var ett tag man såg den. Sen blir det sova. :) Godnatt alla !